Referencias bibliográficas
- Murúa-Pagola, B. Beristain-Guevara, I. y Martínez-Bustos,F. Application of phosphorylated waxy maize starch in the microencapsulation of flavors: Characterization and stability. pp. 295-309, Chapter 11. En: Terrance P. Klening Ed. Food Engineering Research Developments. Nova Science Publishers, Inc. New York (2007). ISBN: 1-60021-906-3
Resúmenes Congresos
- B. Murúa-Pagola,C.I.Beristain-Guevara., F.Martínez-Bustos. Evaluation of phosphorylated, acetylated and OSA starches as wall materials prepared by extrusion for encapsulation of orange oil by spray drying. Institute of Food Technologists. IFT”2007, Annual meeting July 28-August 01, Chicago, USA. 2007.
- I. Verdalet-Guzmán, L. Martínez-Ortiz, B. Murúa-Pagola, C. I.Beristain-Guevara y F. Martínez-Bustos. “Encapsulación de aceite esencial de naranja mediante secado por aspersión con almidones modificados de arroz (oryza sativa) como materiales de pared”. 7 SLACA. Simpósio Latinoamericano de Ciências en Alimentos, Campinas Brasil, 4-7 de noviembre del 2007.
- L. Martínez-Ortiz, B. Murúa-Pagola, I. Verdalet-Guzmán, C.I. Beristain-Guevara y F. Martínez-Bustos. Almidones de malanga criolla [Colocasia esculenta (L) Schott] modificados por extrusión y su evaluación como agentes encapsulantes”. 7 SLACA. Simpósio Latinoamericano de Ciências en Alimentos, Campinas Brasil, 4-7 de noviembre del 2007.
- C. A. Gómez Aldapa, K. Torres-Martínez, B. Murúa Pagola, F. Martínez Bustos. AACC International Annual Meeting. American Association of Cereal Chemists. September 17-21, 2006, San Francisco, California, USA. 2006.
- B. Murúa-Pagola, C.I. Beristain-Guevara, and F. Martínez-Bustos. Phosphorylated and OSA starches prepared by extrusion and their evaluation as wall materials for encapsulation of orange oil by spray drying. AACC International Annual Meeting. American Association of Cereal Chemists. September 17-21, 2006, San Francisco, California, USA. 2006.
- Murúa-Pagola, B., Grosso, C.F.R., Yoon, K.Y. y Martínez-Bustos, F. Effect of phosphorylated and n-OSA waxy maize starches prepared by extrusion on the retention of spray dried d-limonene during encapsulation and storage”.7 SLACA. Simposio Latinoamericano de Ciencias en Alimentos, Campinas Brasil, 4-7 de noviembre del 2007.
- I. Verdalet-Guzmán, L. Martínez-Ortiz, B. Murúa-Pagola, C. I. Beristain-Guevara y F. Martínez-Bustos. “Encapsulación de aceite esencial de naranja mediante secado por aspersión con almidones modificados de arroz (oryza sativa) como materiales de pared”. 7 SLACA. Simpósio Latinoamericano de Ciências en Alimentos, Campinas Brasil, 4-7 de noviembre del 2007.
- L. Martínez-Ortiz, B. Murúa-Pagola, I. Verdalet-Guzmán, C. I. Beristain-Guevara y F. Martínez-Bustos. Almidones de malanga criolla [Colocasia esculenta (L) Schott] modificados por extrusión y su evaluación como agentes encapsulantes”. 7 SLACA. Simpósio Latinoamericano de Ciências en Alimentos, Campinas Brasil, 4-7 de noviembre del 2007.
[Click Aquí Para Regresar]